Bejeweled 2

Bejeweled 2 2.0.11

Schitterend puzzelspel

VOOR

  • Spannend en snel
  • Facebook-integratie

TEGEN

  • Niet gevonden

Uitmuntend
8

Zin in een lekker snel puzzelspel voor je Android? Dan ben je bij Bejeweled 2 aan het juiste adres. In deze game vorm je combinaties van drie of meer dezelfde diamanten om ze te laten verdwijnen (á la Tetris) en dat levert jou weer punten op. Dit klassieke spel is in een nieuw multimediaal jasje gestopt voor nog meer spelplezier.

In Bejeweled 2 moet je zoveel mogelijk combinaties maken om punten te scoren. Maak je kettingcombo's dan krijg je 'multipliers' die je scores nog verder omhoog jagen. Je speelt in een race tegen de klok; is de tijd op dan is het spel afgelopen. Maak je snel combinaties dan krijg je extra tijd. Heb je overigens geen zin in al dat gehaast, dan heeft Bejeweled 2 ook het 'vrije spel': zonder klok dus.

Wil je even rustig een spelletje spelen, dan is Bejeweled 2 helemaal niks voor jou. Dit spel gaat razendsnel en veroorzaakt flink wat opwinding. Ben je redelijk stressbestendig dan merk je dat het spel een hoge verslavingsfactor heeft. Het verbeteren van je record blijft een grote uitdaging in Bejeweled 2.

Meeste downloads Arcade games voor android

Meer
Bejeweled 2

Download

Bejeweled 2 2.0.11

Beoordelingen about Bejeweled 2